AGENDA ACTIVITEITEN OP ELSENHOVE

Op Speelboerderij Elsenhove staat jaarlijks een groot aantal activiteiten op de agenda, zoals de Boerenlanddag, poppenkast, broodbakken, Bijendag en het Halloweenfeest. 

Als de activiteit in rood staat aangegeven, klik er dan op om meer informatie te krijgen. Mocht u nu niet kunnen doorklikken op een activiteit in de agenda, volgt dat snel. Ook worden er tussentijds nieuwe evenementen aan de agenda toegevoegd. Kijk dus regelmatig om goed op de hoogte te zijn.

Agenda van activiteiten op Elsenhove in 2017

De activiteiten met een * worden georganiseerd door (vrijwilligers van) Speelboerderij Elsenhove.

knutselclub elsenhove knutselen

 

DECEMBER

  • Vrijdag 1 december, Peuters in het Wild, 10.15 – 11.15 uur. Peuters in het Wild gaan altijd naar buiten, ook als het regent of waait. Trek je kaplaarzen aan en ga mee op ontdekkingstocht!
  • Dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7, Knutselclub Elsenhove, 14:00-16:00 uur in het Theehuis.
  • Dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14, Knutselclub Elsenhove, 14:00-16:00 uur in het Theehuis. Deze week maken we een lapjeskat:knutselclub elsenhove
  • Vrijdag 15 december, Peuters in het Wild, 10.15 – 11.15 uur.
  • Dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21, Kerst-Knutselclub voor kleuters, 14:00-16:00 uur in het Theehuis.
  • Maandag 25 en dinsdag 26 december, Kerstmis, Speelboerderij en Theehuis gesloten.
  • Het Theehuis heeft een wintersluiting van 27 december t/m 16 januari. De speelboerderij is gewoon geopend!amstelveen peuters in het wild

JANUARI

  • Woensdag 17 januari zijn we weer open!

Het kan voorkomen dat de activiteiten heel druk bezocht worden. Kunt u op de fiets komen, kan dat het zoeken naar een parkeerplaats voorkomen.

Blijf op de hoogte

facebook elsenhove horecaHet is heel handig om ons te ‘liken’ op Facebook. Onze Facebook-pagina wordt regelmatig geüpdatet met de laatste nieuwtjes en agendapunten. Zo mis je geen enkel nieuw toegevoegd evenement. En ben je altijd op de hoogte van alles wat op Elsenhove gebeurt. Bezoek ons hier op Facebook.