HALLOWEEN FEEST

halloween elsenhove amstelveenOp Speelboerderij Elsenhove wordt op zondag 28 oktober 2018 vanaf 14.00 uur het jaarlijkse Halloweenfeest gevierd. De speelboerderij organiseert die middag hele leuke activiteiten! Noteer 28 oktober in je agenda want dit feestje wil je niet missen.

NIEUW INFORMATIE VOLGT. HIERONDER STAAT DE INFORMATIE VAN 2017

Activiteiten van de speelboerderij

halloween herfstfeest elsenhoveDe boerderij zal weer in Halloween-sferen zijn en natuurlijk ontbreken de pompoenen niet. Je kan een spelkaart kopen waarmee je een pompoen krijgt die je kunt uithollen en versieren. Er zijn mesjes en lepels aanwezig maar je mag ook zelf iets meenemen als je dat handig vindt. Het schminkteam staat weer klaar om de mooiste griezelgezichtjes te maken. Ook krijg je een glaasje heksendrank en een griezelig snoepje. Als je durft kun je de enige echte ‘Heks van Elsenhove’ ontmoeten en naar haar verhalen luisteren.

Halloweenfeest in het Theehuis

Ook Elsenhove Horeca viert Halloween! Iedereen die het Halloween-feest bezoekt, mag verkleed komen. Dus haal je heksen-puntmuts of spokenpak uit de kast en laat je zien in het Theehuis. Je krijgt dan van ons een kleine verrassing.halloween herfstfeest elsenhove

De Speelboerderij en het Theehuis zijn zoals iedere zondag geopend vanaf 14.00 uur. Het Halloweenfeest is van 14:00-16:00 uur, kom niet te laat dus.

Halloweenfeest vorig jaar

Vrijwilligers en medewerkers van Speelboerderij Elsenhove toveren het terrein ieder jaar weer om in een prachtig Halloween tafereel! Vorig jaar was het erg mooi en de kinderen hebben genoten van pompoenen uithollen, enge drankjes en de verhalen van de heks. Dit jaar zal het zeker ook weer de moeite waard zijn.

halloween halloweenfeest herfst elsenhove