POPPENKAST: THEATER STROMBOLI

Stromboli 2Speelboerderij Elsenhove organiseert gratis poppenkast-voorstellingen voor de hele familie. Al heel wat jaren en met overweldigend succes verzorgt Anneke van Poppentheater Stromboli spetterende voorstellingen. Speciaal voor peuters en kleuters tot ongeveer 7 jaar. Voor jong maar ook oud, voor dik en dun en voor arm en rijk, iedereen geniet van de grappige poppen in de soms wel heeel erg spannende verhalen.

Poppenkast_web180De handgesneden houten poppen, Jan Klaassen & Katrijn, de goede fee, de tovenaar, een toverheks en ook twee gevaarlijke boeven, de politie agent, een boze wolf, een echt spook en vele anderen poppen in de poppenkast spelen graag op Speelboerderij Elsenhove!

Steevast begint Anneke de voorstelling voor de poppenkast zodat de kinderen kunnen zien hoe de poppen tot leven komen.  Dan laat Anneke haar kleine aapje Koko of haar hond Snuffel aan de kinderen zien. En als je jarig bent dan wil hij heel graag bij jouw op je schoot zitten. Want dat vinden ze reuzegezellig! De voorstelling duurt circa 45 minuten en na afloop mogen de kinderen de poppen een handje geven.

Poppenkast op Elsenhove

Poppentheater Stromboli geeft op de volgend dagen voorstellingen op de speelboerderij:

  • Maandag 22 april 2019 (Tweede Paasdag). De speelboerderij is open vanaf 14:00 uur.
  • Zondag 29 september 2019. De speelboerderij is open vanaf 14:00 uur.

Toegang is gratis!

pasen amstelveen elsenhove poppenkast