HERFSTVAKANTIE

herfstvakantie

Heerlijk, herfstvakantie! Speelboerderij Elsenhove is de hele vakantie geopend (alleen maandag gesloten) en wij dus ook! Kom lekker buitenspelen, zoek paddenstoelen, verken de speeltuin in deze tijd van het jaar en kom binnen opwarmen met warme chocolademelk.

Knutselen herfstvakantie in het Theehuis

Van dinsdag tot en met vrijdag kun je gratis knutselen in het Theehuis. Alle spulletjes liggen voor je klaar. Je kan deze week kiezen voor een spookje of een heksje. Loop binnen en kijk of je zin hebt om mee te doen. Het knutselen is van 14:00-16:00 uur.

Met deze knutsels kom je vast al in de stemming voor het Halloween-feest dat Speelboerderij Elsenhove op zondag 27 oktober organiseert (zie hieronder).

herfstvakantie knutselen halloween elsenhove

Halloweenfeest op zondag 27 oktober

Speelboerderij Elsenhove organiseert op zondag 27 oktober haar Halloween-feest. Het terrein is prachtig versierd en je kan onder andere pompoenen uithollen. Heel erg leuk! Lees hier meer over het Halloweenfeest.

Kom je op het Halloweenfeest verkleed, kom dan even langs in het Theehuis. Er ligt een klein cadeautje voor je klaar (op is op). Mist dit feest niet, het ziet er prachtig uit met dank aan veel vrijwilligers

HALLOWEEN ELSENHOVE AMSTELVEEN

Openingstijden herfstvakantie

Speelboerderij Elsenhove zijn het hele jaar geopend, dus ook in de herfstvakantie. Alleen op maandag is de boerderij dicht.

Comments are closed.