VRIJ 25: PEUTERS IN HET WILD VOGELTOSTI’S

Peuters in het Wild Elsenhove

Peuters in het Wild? Zeker, ga met je peuter of avontuur in de natuur! Wil je samen met je peuter de natuur ontdekken met ogen, oren en puntje van de neus? Kriebelbeestjes en kleuren zoeken, speuren naar sporen, natuurspelletjes doen en op avontuur gaan? Doe dan mee met Peuters in het Wild op en rond Speelboerderij Elsenhove.

Peuters in het Wild ElsenhoveWat kun je verwachten? Een peuterochtend waarin de natuurbegeleider jullie leuke natuurweetjes leert en jou en je peuter op een leuke manier laat kennismaken met de natuur.

Peuters in het Wild is voor alle peuters van 2 tot 4 jaar met een volwassen begeleider. En dat mogen natuurlijk ook een opa of een oma zijn. Niet alleen is het leuk om met je kind op deze manier samen tijd dor te brengen, maar zo leer je ook nog eens andere ouders met peuters kennen. Samen gaan we op avontuur in de natuur!

Het project ‘Peuters in het Wild’ wordt georganiseerd door Natuur is een feest en draait inmiddels een aantal jaar. Door heel Nederland verspreid worden zijn Peuters in het Wild activiteiten gestart.

Vrijdag 25 januari – Vogeltosti maken

“Help Karel Kraai de winter door! Het is winter en daarom wordt het voor Karel Kraai steeds lastiger om iets te eten te vinden. Wij gaan hem daarbij helpen! Eerst struinen en sluipen we lekker rond op zoek naar vogels. Kunnen we ze zien, kunnen we ze horen? Of hebben ze zich verstopt ?

Daarna warmen we op bij Elsenhove Horeca waar ze heerlijke tosti’s hebben. Ook vogels eten graag een tosti. Die gaan we zelf maken en mag je na afloop meenemen naar huis!
Doe jij ook mee?”

Datum & tijd: Vrijdag 25 januari 10.15 – 11.15 uur
Prijs: € 7,50 voor peuter en volwassene samen

Stuur een bericht als je mee wilt doen naar Emilie Zandvliet, pihwuithoorn@telfort.nl. Emilie kan je ook meer informatie geven.

De hele week staat in het teken van Vogels: je kan deze week ook een Hippe Vogel knutselen en van vrijdag t/m zaterdag kun je mee doen aan de Nationale Vogeltelling op Speelboerderij Elsenhove.

Peuters in het wild gaan altijd naar buiten, ook als het regent of waait. Trek je laarzen en muts aan en doe mee!

 

 

Comments are closed.