VRIJDAG 4 OKTOBER: DE KLEINE MOL & POEP

peuters in het wild

Vrijdag 4 oktober kun je weer meedoen met Peuters in het Wild op Speelboerderij Elsenhove. Deze week: Wie heeft er op de kop van kleine mol gepoept?

Als kleine mol op een dag zijn kop boven de aarde steekt om te kijken of de zon al op is gebeurt het. Plotseling valt er een drolletje op zijn hoofd, het is rond en bruin en ziet er uit als een worst. Kleine mol is zo bijziend dat hij niet kan zien wie het heeft gedaan. Kleine mol gaat op onderzoek uit en vraagt aan alle dieren in zijn omgeving wie het gedaan heeft.  Help jij mee om te ontdekken wie de dader is?speelboerderij elsenhove amstelveen

Datum & tijd: vrijdag 4 oktober van 10.15 tot 11.15 uur
Prijs: € 7,50 voor peuter en volwassene samen

Stuur een bericht als je mee wilt doen naar Emilie Zandvliet, pihwuithoorn@telfort.nl. Emilie kan je ook meer informatie geven.

Wat kun je verwachten? Een peuterochtend waarin de natuurbegeleider jullie leuke natuurweetjes leert en jou en je peuter op een leuke manier laat kennismaken met de natuur.

Peuters in het Wild is voor alle peuters van 2 tot 4 jaar met een volwassen begeleider. En dat mogen natuurlijk ook een opa of een oma zijn. Niet alleen is het leuk om met je kind op deze manier samen tijd dor te brengen, maar zo leer je ook nog eens andere ouders met peuters kennen. Samen gaan we op avontuur in de natuur!

Het project ‘Peuters in het Wild’ wordt georganiseerd door Natuur is een feest en draait inmiddels een aantal jaar. Door heel Nederland verspreid zijn Peuters in het Wild activiteiten gestart.

Comments are closed.