FEESTJES

kinderfeestje feestje kota elsenhove verjaardagsfeestjeHeb je een feestje te vieren? Een verjaardagsfeestje, kinderfeestje of een familiefeestje? Speelboerderij Elsenhove in Amstelveen is met haar kinderboerderij, grote speeltuin, terras en privé verjaardagshuisje een prachtige locatie voor allerlei feestjes.

Voor oma’s verjaardag, een familiefeestje of voor het verjaardagsfeestje van je kind – Speelboerderij Elsenhove is een prima locatie voor ieder feestje. Iedereen vermaakt zich prima als de kinderen lekker spelen in de speeltuin, in hun eigen verjaardagshuisje zitten of gewoon als iedereen lekker over de boerderij loopt om de dieren te bekijken of bijpraat op het terras.

Feestje op de kinderboerderij

Wij kunnen voor u de volgende feestjes verzorgen, klik erop voor meer informatie:

  • Kinderfeestje: Speciaal voor een kinderverjaardag wordt de kota gebruikt, het verjaardagshuisje naast het Theehuis met een privé picknicktafel. Je krijgt een speurtocht en een mand met limonade en chips. Later mag je nog een ijsje halen in het Theehuis. En dat al vanaf € 5,50. Wil je het wat uitgebreider maken, kun je ook nog poffertjes eten na je verblijf in het feesthuisje. Je mag altijd je eigen verjaardagstaart meenemen, de rest verzorgen wij. Klik hier voor uitgebreide informatie over een verjaardagsfeestje op Elsenhove en de arrangementen voor kinderfeestjes.
  • Familiefeestje: Voor een lunch met een groepje in het Theehuis, voor een familiemiddag of voor oma’s verjaardag. In veel gevallen is het handig ook onderstaand verjaardagshuisje te gebruiken, dan heb je een eigen plekje op de boerderij.feestje verjaardagsfeestje kinderverjaardag

Locatie kinderboerderij

Speelboerderij Elsenhove is van de gemeente Amstelveen en ligt nabij Ouderkerk aan de Amstel en Amsterdam. Met de A2 en A9 nabij zijn we goed bereikbaar. U kunt gratis parkeren.

Elsenhove Horeca verzorgt sinds 2014 met veel plezier op Speelboerderij Elsenhove het eten & drinken in het Theehuis, de verjaardagsfeestjes in de kota en de verhuur van vergaderruimten op de boerderij.