FAMILIEFEESTJE

Ben je op zoek naar een locatie voor uw familiefeestje? Of wilt u uw verjaardag buiten de deur vieren met uw kleinkinderen? Kom naar Speelboerderij Elsenhove in Amstelveen voor een familiefeestje op de kinderboerderij. De kinderen zullen zich prima vermaken met de dieren en in de speeltuin en ook het weerzien met tantes, ooms, neefjes en nichtjes is leuk. Je hebt alle tijd om weer eens lekker bij te praten. Ook zonder kinderen is de boerderij een prima locatie voor een familiebijeenkomst. Geniet van de dieren op de boerderij en het prachtige recreatiegebied Elsenhove. Het formulier om een familiefeestje te reserveren, vindt u hier

De hele familie zal zich prima vermaken op de kinderboerderij. Maar ook samen is er genoeg te doen. Doe bijvoorbeeld de speurtocht waarbij je op de boerderij bijzondere dieren moet vinden. De speurtocht is inbegrepen in de kinder-arrangementen. Met kinderen is het ook leuk om Ezeltje Prik te doen.

Wil je liever een actiever programma? Maak dan plannen voor een fiets- of wandeltocht. Vanaf Elsenhove zijn er diverse uitgezette routes, klik daarvoor hier.

Kota, het verjaardagshuisje

verjaardagfeestje elsenhoveAls er minimaal 5 kinderen bij zijn, is het een leuk idee om het feestje onder andere in de kota te vieren. Dit is het verjaardagshuisje naast het Theehuis, met een eigen picknicktafel. Als je voor de kinderen een arrangement neemt, is 1 uur huur van het verjaardagshuisje inbegrepen.

Je kunt de kota van dinsdag tot en met zaterdag voor je feestje gebruiken van 10:30-11:30 uur, 12:00-13:00 uur, 13:30-14:30 uur of van 15:00-16:00 uur. Als je een uur niet genoeg vindt, kun je ook het uur daarvoor of erna bijboeken (€ 25,00).

Ben je met een grote groep, kunnen we eventueel de twee picknicktafels voor de kota erbij reserveren.

Familiefeestje in het Theehuis of op het terras

theehuis elsenhoveHet is ook mogelijk om een familiefeestje in het Theehuis of op het terras te vieren. We reserveren dan een lange tafel voor jullie. Je kunt zelf de tijd bepalen waarop je je feestje wilt vieren; je kunt dit aangeven op het reserveringsformulier bij de vragen.

Ook als je je feestje viert in het Theehuis of op het terras, kun je een arrangement voor de kinderen nemen.

Arrangement kinderen

We hebben 3 verschillende arrangementen voor de kinderen en daarnaast kun je dus kiezen voor een feestje in de kota of op het terras/in het Theehuis. De arrangementen zijn:

  • Elsenhove arrangement: speurtocht, limonade, chips en een ijsje. Met verjaardagshuisje € 7,00 per kind, zonder huisje € 5,50.poffertjes kinderfeestje elsenhove amstelveen
  • Dikbuikarrangement: speurtocht, 2 keer limonade, chips, ijsje en poffertjes of knakworstjes. Deze kun je voor of na je verblijf in het huisje eten, dat hoeft niet per se in de kota. Met verjaardagshuisje € 9,50 per kind, zonder huisje € 8,00.
  • Bio Hapje & Sapje: speurtocht, biologisch Schulp appelsap en een speltbrood tosti kaas. Met verjaardagshuisje € 8,50 per kind, zonder huisje € 7,00

Op verzoek kunnen we ook een Kosher-stijl kinderarrangement verzorgen (speurtocht, Karvan Cévitam limonade aardbei, Lays chips naturel en Festini perenijsje (€ 7,50 per kind, zonder huisjes € 6,00).

Consumpties volwassenen

Voor volwassenen hebben we geen arrangementen of vaste prijzen, maar werken we met losse consumpties. Je kan gebruik maken van onze consumptiebonnen, maar je kunt gasten ook gewoon onder jouw naam laten bestellen. Je gasten kunnen dan zelf iets te eten of te drinken halen en aan het einde van het feestje wordt alles verrekend. Naast koffie, thee & fris en ijsjes, hebben we lekkere tosti’s, pannini’s, poffertjes en pannenkoekjes. Je mag je eigen verjaardagstaart meenemen, maar geen ander eten en drinken.

familiefeestje ElsenhoveOok kun je bij ons een schaal met hartige hapjes bestellen, met kipspiesjes, gehaktballetjes, kaas, leverworst en cervelaat met roomkaas. Op een schaal liggen ca. 65 hapjes, € 22,50 per schaal. De hartige hapjes zijn alleen vooraf te bestellen; u kunt dit bij de opmerkingen op het reserveringsformulier vermelden.

We schenken geen alcoholische dranken.

Reserveren & meer informatie

Wil je een feestje reserveren, meer informatie over een familiefeestje op Speelboerderij Elsenhove of een vraag stellen, klik dan hier.