RESERVEREN & BESCHIKBAARHEID

kinderfeestje amstelveen elsenhove

Ezeltje Prik

Wilt u een (kinder)feestje reserveren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen per e-mail contact met u op. U kunt hier ook uw vraag stellen. De antwoorden op de meest gestelde vragen, vindt u hier.

Om teleurstellingen en veel correspondentie over beschikbaarheid van dagen en tijden te voorkomen, staan hieronder de dagen vermeld waarop de kota de hele dag is volgeboekt. Het gaat dan om dagen waarop alle blokken bezet zijn. Bijna altijd is dan een feestje in het Theehuis (met dezelfde voorzieningen) nog wel mogelijk; u kunt op het  formulier dan een tijdstip aangeven vanaf wanneer u dit zou willen. Maar als het Theehuis ook vol is, staat dit vermeld.

 • Kota vol in januari: zondag 5.
  T/m donderdag 23 januari zijn geen feestjes mogelijk vanwege onze wintersluiting. De boerderij is dan wel geopend.
 • Kota vol in febr: zondag 2 (Theehuis vol, kota wel beschikbaar) en zondag 16 (Theehuis vol, kota wel beschikbaar)

Vanaf 1 maart 2020 zijn bij ons geen feestjes meer mogelijk, we houden er per 1 maart a.s. mee op. Er komt wel een nieuwe horeca-ondernemer die feestjes zal organiseren, houd hiervoor www.elsenhove.nl in de gaten.

RESERVERINGSFORMULIER

 

Belangrijk te weten over Elsenhove-kinderfeestjes:

 • Uw feestje is pas definitief gereserveerd als u van ons een pdf als bevestiging heeft ontvangen;
 • De sleutel van de kota en de mand met eten & drinken kan worden opgehaald in het Theehuis. Daar kan na afloop ook de betaling worden gedaan (pin aanwezig);
 • Je mag een eigen taart meenemen als je bij ons je feestje viert (neem wel eigen bordjes e.d. mee), maar laat het opgeruimd achter;
 • Het is niet toegestaan om naast een verjaardagstaart ander eten & drinken mee te nemen;
 • Komen er minder kinderen? Geef het dan door voordat het feestje start. Je hoeft niet te betalen voor kinderen die er niet zijn, maar dan moeten we dat wel voor de start van het feestje weten.
 • De speelboerderij sluit om 17 uur haar hekken. Feestjes aan het einde van de dag moeten om 16:45 afgerekend zijn – dan sluiten we.
 • Bij annulering binnen 14 dagen van de dag van het feestje, zijn we genoodzaakt € 25 in rekening te brengen.

kinderfeestje feestje elsenhove