KINDERFEESTJE

Vier je kinderfeestje op de kinderboerderij van Amstelveen! Speel met je vriendjes en vriendinnetjes heerlijk in de grote, avontuurlijke speeltuin van Speelboerderij Elsenhove en maak kennis met alle dieren van de boerderij. En het leukste: je hebt bij ons een eigen verjaardagshuisje! Onderaan deze pagina staat de link naar het formulier om direct te reserveren, een vraag te stellen en de beschikbaarheid te zien. 

Verjaardagshuisjekinderfeestje amstelveen elsenhove

Feestjes op Elsenhove vier je in de kota, de Finse blokhut naast het Theehuis. Je hebt je privé-verjaardagshuisje waarin ongeveer 15 kinderen passen. Buiten staat een privé picknicktafel voor jullie. De kota is gezellig feestelijk ingericht, je hoeft zelf niets meer aan de versiering te doen.

Is de kota vol of wil je gewoon geen gebruik maken van het huisje, kan je ook een partijtje vieren op het terras of in het Theehuis. Je kan dan dezelfde arrangementen kiezen. Voor feestjes in het najaar en in de winter is het goed om te weten dat de kota verwarmd is.

Tijden kinderfeestje in verjaardagshuisje

Voor ieder feestje in november t/m februari geldt dat je de kota van dinsdag tot en met zaterdag voor je kinderfeestje kunt gebruiken van 10:30-13:00 uur of van 13:30-16:00 uur. Het minimum aantal kinderen voor een arrangement in de kota is 6. Natuurlijk ben je na je verblijf in de kota welkom om zo lang op de speelboerderij te blijven als je wilt.

Op zondag zijn we (net als de boerderij) pas open om 14:00 uur en kan je de kota van 14:00 tot 16:15 uur gebruiken.

Wil je je feestje niet in de kota vieren, maar in het Theehuis, kun jezelf je tijd bepalen.  Van maart t/m oktober gelden andere tarieven, neem daarvoor contact met ons op.

Speurtocht

speurtocht kinderfeestjeJe krijgt van ons bij ieder feestje gratis een leuke speurtocht om vóór of na je verblijf in de kota doen. Je moet op de boerderij de dieren zoeken die op de foto staan en als je de naam ook nog weet, is het helemaal prachtig! Ook bij feestjes op het terras/in het Theehuis krijg je voor ieder kind een speurtocht.

 

Verjaardagsarrangementen

We hebben verschillende arrangementen voor de kinderen en daarnaast kun je kiezen voor een feestje in de kota of op het terras/in het Theehuis. De arrangementen zijn:

  • Elsenhove arrangement: speurtocht, limonade, chips en een ijsje. In het verjaardagshuisje € 7,00 per kind, in het Theehuis € 5,50.poffertjes kinderfeestje elsenhove amstelveen
  • Dikbuikarrangement: speurtocht, 2 keer limonade, chips, ijsje en poffertjes of knakworstjes. Deze kun je voor of na je verblijf in het huisje eten, dat hoeft niet per se in de kota. In het verjaardagshuisje € 9,50 per kind, in het Theehuis € 8,00.
  • Bio Hapje & Sapje: speurtocht, biologisch Schulp appelsap en een speltbrood tosti kaas. In het verjaardagshuisje € 8,50 per kind, in het Theehuis € 7,00.
  • Kosher-stijl arrangement: speurtocht, Karvan Cévitam limonade aardbei, Lays chips naturel en Festini perenijsje. € 7,50 per kind, in het Theehuis € 6,00.
  • Herfst & Winterfeestje: speurtocht, warme chocolademelk, chips en limonade. € 8,00 per kind, in het Theehuis € 6,50.

Extra te bestellen bij alle arrangementen:kinderfeestje kinderboerderij

  • Snoepdoosje – bedankje. Een doosje met snoepjes met een gelukspoppetje als bedankje voor de gasten van je kind. Per stuk € 1,50.
  • Ezeltje Prik op groot formaat. Ken je het nog van vroeger? Aan prikken doen we alleen niet, je moet nu geblinddoekt proberen de staarten op de goede plaats te plakken. Ezeltje Plak dus eigenlijk. Het pakket bestaat uit een grote poster van 50 x 70 cm (die je natuurlijk mee naar huis mag nemen), voor iedere kind een sticker-staart en een verjaardagskaart met daarop spelinstructies. Je kan zelf kiezen waar je het spel gaat spelen. Ouderwets leuk! Ezeltje Prik kost € 3,75 (totaal, niet per kind).

En voor volwassenen?

familiefeestje Elsenhove kinderboerderijVoor volwassenen hebben we geen speciale arrangementen, maar rekenen we gewoon losse consumpties; versnaperingen als koffie, thee, fris en tosti’s kunnen aan het eind van het feestje worden afgerekend. Voor (volwassen) gasten kunnen we wel een grote schaal hapjes verzorgen. Dit zijn koude hapjes als kaas, gehaktballetjes en kipspiesjes. In totaal ca. 65 hapjes voor € 22,50. Een schaal hapjes kunt u alleen vooraf bestellen.

Schminken 

schminken kinderboerderij amstelveenMocht je de kinderen willen laten schminken, kan dat prima worden verzorgd door Mandy Jouby van Lovely Faces, die vaak kinderen voor de speelboerderij ‘omtovert’. Je kunt rechtstreeks met haar contact opnemen en de afspraken met haar maken. Mandy kan niet alleen prachtig schminken, maar kan bijvoorbeeld ook glittertattoos verzorgen. Bespreek het met Mandy, jullie komen er vast uit.

Reserveren kinderfeestje

Vooral als je je feestje in het weekend of op woensdagmiddag wilt vieren, is het verstandig vroegtijdig te reserveren. Je kan een kinderfeestje reserveren of een vraag stellen, door dit formulier in te vullen. Je vindt bovenaan het formulier ook al data waarop de kota is volgeboekt maar je nog wel een feestje kan vieren zonder verjaardagshuisje. Via dit formulier kun je ook een vraag stellen. De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier.

Annuleren kinderfeestje

Annuleren is alleen mogelijk via een e-mail. Als u een kinderfeestje reserveert, betekent dit dat wij op deze tijd geen ander feestje kunnen aannemen. Bij annulering binnen 14 dagen, op de dag zelf afzeggen of vergeten af te zeggen, zijn de kosten daarom € 25,-. U krijgt hiervoor een factuur. Bij annulering tot en met 15 dagen voorafgaand aan de dag van het kinderfeestje zijn er geen kosten voor annulering.

feestje kinderboerderij elsenhove amstelveen