KINDERFEESTJE

verjaardagfeestje elsenhove amstelveen kinderfeestje kinderboerderijWil jij je kinderfeestje vieren op de kinderboerderij van Amstelveen? Dat kan! Je kunt met je vriendjes en vriendinnetjes heerlijk spelen in de grote, avontuurlijke speeltuin van Speelboerderij Elsenhove en natuurlijk kun je kennismaken met alle dieren van de boerderij. En het leukste: je kan je partijtje in een eigen verjaardagshuisje vieren! Onderaan deze pagina staat de link naar het formulier om direct te reserveren of een vraag te stellen. Verwacht je veel volwassenen, kijk dan ook eens op onze pagina Familiefeestjes.

Verjaardagshuisjekinderfeestje amstelveen elsenhove

Het is mogelijk je verjaardag in de kota te vieren, de Finse blokhut die naast het Theehuis staat. Het verjaardagshuisje is dan helemaal voor jou en je gasten! Je hebt zo je privé-verjaardagshuisje waarin ongeveer 15 kinderen passen. Buiten staat een privé picknicktafel voor jullie. De kota is gezellig feestelijk ingericht, je hoeft zelf niets meer aan de versiering te doen.

Is de kota vol of wil je gewoon geen gebruik maken van het huisje, kan je een partijtje vieren op het terras of in het Theehuis. Of neem je picknickkleed mee en ga lekker in het gras bij de Veenschuur zitten!

Voor feestjes in het voor/najaar en in de winter is het goed om te weten dat de kota verwarmd is.

Klik hier voor foto’s van de grote avontuurlijke speeltuin.

Tijden kinderfeestje in verjaardagshuisje

Je kunt de kota van dinsdag tot en met zaterdag voor je kinderfeestje gebruiken van 10:30-11:30 uur, 12:00-13:00 uur, 13:30-14:30 uur of van 15:00-16:00 uur. Als je een uur niet genoeg vindt, kun je ook het uur daarvoor of erna bijboeken (€ 25,00). Natuurlijk ben je na je verblijf in de kota welkom om zo lang op de speelboerderij te blijven als je wilt. Het minimum aantal kinderen voor een arrangement in de kota is 6.

Op zondag, wanneer we pas open zijn om 14:00 uur, is de kota op de gebruikelijke tijd van 15:00-16:00 uur beschikbaar, maar je kan ook gebruik maken van het zondag-plus-feestje: voor een toeslag van € 15 mag je de kota dan gebruiken van 14:00 tot 16:15 uur.

Wil je je feestje niet in de kota vieren, maar op het terras of in het Theehuis, kun jezelf je tijd bepalen.

Verjaardagsarrangementen

We hebben 3 verschillende arrangementen voor de kinderen en daarnaast kun je kiezen voor een feestje in de kota of op het terras/in het Theehuis. De arrangementen zijn:

  • Elsenhove arrangement: speurtocht, limonade, chips en een ijsje. In het verjaardagshuisje € 6,50 per kind, op het terras/in het Theehuis € 4,50.poffertjes kinderfeestje elsenhove amstelveen
  • Dikbuikarrangement: speurtocht, 2 keer limonade, chips, ijsje en poffertjes of knakworstjes. Deze kun je voor of na je verblijf in het huisje eten, dat hoeft niet per se in de kota. In het verjaardagshuisje € 9,50 per kind, op het terras/in het Theehuis € 7,50.
  • Bio Hapje & Sapje: speurtocht, biologisch Schulp appelsap en een speltbrood tosti kaas. In het verjaardagshuisje € 8,50 per kind, op het terras/in het Theehuis € 6,50.

Op verzoek kunnen we ook een Kosher-stijl kinderarrangement verzorgen (speurtocht, Karvan Cévitam limonade aardbei, Lays chips naturel en Festini perenijsje (€ 7,50 per kind, op het terras/in het Theehuis € 5,50).

familiefeestje Elsenhove kinderboerderijVoor volwassenen hebben we geen speciale arrangementen; versnaperingen als koffie, thee, fris en tosti’s kunnen in het Theehuis worden gehaald. Voor (volwassen) gasten kunnen we wel een grote schaal hapjes verzorgen. Dit zijn koude hapjes als kaas, kinderfeestje bedankje elsenhovegehaktballetjes en kipspiesjes. In totaal ca. 65 hapjes voor € 22,50. Een schaal hapjes kunt u alleen vooraf bestellen.

Extra te bestellen bij alle arrangementen: Snoepdoosje – bedankje. Een doosje met snoepjes met een gelukspoppetje als bedankje voor de gasten van uw kind. Per stuk € 1,50.

Speurtocht

Speurtocht-in-gras_webJe krijgt van ons bij ieder feestje gratis een leuke speurtocht om vóór of na je verblijf in de kota doen. Een hele nieuwe versie, speciaal voor jongere kinderen. Je moet op de boerderij de dieren zoeken die op de foto staan en als je de naam ook nog weet, is het helemaal prachtig! Ook bij feestjes op het terras/in het Theehuis krijg je voor ieder kind een speurtocht.


kinderfeestje amstelveen kinderboerderijEzeltje Prik

Sinds kort is er een leuk extraatje verkrijgbaar: Ezeltje Prik op groot formaat. Ken je het nog van vroeger? Aan prikken doen we alleen niet, je moet nu geblindoekt proberen de staarten op de goede plaats te plakken. Ezeltje Plak dus eigenlijk. Het pakket bestaat uit een grote poster van 50 x 70 cm (die je natuurlijk mee naar huis mag nemen), voor iedere kind een sticker-staart en een verjaardagskaart met daarop spelinstructies. Je kan de poster op een bord vastmaken en zelf kiezen waar je het spel gaat spelen. Ouderwets leuk! € 3,75 per set.

Extra activiteiten voor kinderfeestje: schminken en knutselen

schminken kinderboerderij amstelveenMocht je de kinderen willen laten schminken, kan dat prima worden verzorgd door Mandy Jouby van Lovely Faces, die vaak kinderen voor de speelboerderij ‘omtovert’. Je kunt rechtstreeks met haar contact opnemen en de afspraken met haar maken. Mandy kan niet alleen prachtig schminken, maar kan bijvoorbeeld ook glittertattoos verzorgen. Bespreek het met Mandy, jullie komen er vast uit.

knutselen elsenhove kinderfeestje
Voor als het wat slechter weer zou worden of als je gewoon lekker wilt knutselen, kun je ook contact opnemen met Corry Zwart. Stuur haar een bericht door hier te klikken; Corry kan je alles vertellen over de knutsel-mogelijkheden. Op woensdagmiddagen heeft Corry al een inloop-knutsel-workshop in het Theehuis; daar kunnen de kinderen altijd aan meedoen.

Reserveren kinderfeestje

Vooral als je je feestje in het weekend of op woensdagmiddag wilt vieren, is het verstandig vroegtijdig te reserveren. Je kan een kinderfeestje reserveren of een vraag stellen, door dit formulier in te vullen.  Je vindt bovenaan het formulier ook al data waarop de kota is volgeboekt maar je nog wel een feestje kan vieren zonder verjaardagshuisje. speeltuin terras kinderboerderij elsenhove amstelveenJe kan via dit formulier ook een vraag stellen over kinderfeestjes. De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier.

Annuleren kinderfeestje

Annuleren is alleen mogelijk via een e-mail. Als u een kinderfeestje reserveert, betekent dit dat wij op deze tijd geen ander feestje kunnen aannemen. Bij annulering binnen 14 dagen, op de dag zelf afzeggen of vergeten af te zeggen, zijn de kosten daarom € 25,-. U krijgt hiervoor een factuur. Bij annulering tot en met 15 dagen voorafgaand aan de dag van het kinderfeestje zijn er geen kosten voor annulering.

kinderfeestje elsenhove amstelveen kinderboerderij