VEELGESTELDE VRAGEN OVER KINDERFEESTJES

Hieronder vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen over kinderfeestjes op Speelboerderij Elsenhove. Heeft u een andere vraag? Neem graag contact met ons op.

Kan ik zelf aangeven op welke tijd ik mijn feestje wil vieren?

kota kinderfeestje verjaardagsfeestje elsenhoveJe kunt kiezen uit vier tijden waarop de kota beschikbaar is: van dinsdag tot en met zaterdag van 10:30-11:30 uur, 12:00-13:00 uur, 13:30-14:30 uur of van 15:00-16:00 uur. Op zondag is de kota niet alleen van 15:00-16:00 uur beschikbaar, maar kun je ook kiezen voor 14:00-16:15 uur (toeslag € 20). Op alle andere dagen kun je natuurlijk ook een extra uur boeken (€ 25).

De kota is vol. Wat nu?

Als de kota vol is, kan het zijn dat we nog wel ruimte hebben in het Theehuis of op het terras. Je kan een zelfde arrangement nemen voor de kinderen.

Het aantal feestjes in het Theehuis of op het terras is helaas ook niet oneindig; we houden er namelijk rekening mee dat iedereen wel binnen zou kunnen zitten bij slechter weer.

Is een uur in het verjaardagshuisje niet te kort?

Ervaring leert dat dit niet te kort is. Want natuurlijk ben je veel langer op de speelboerderij. Voor en na je verblijf kun je het terrein van de boerderij verkennen, de speurtocht doen, alle dieren gaan bekijken en spelen in de speeltuin. Je zult zien dat het feestje dan zo een uur of drie duurt.

Sowieso kun je nadat je in de kota bent geweest op een later tijdstip je ijsje halen in het Theehuis. Als je hebt gekozen voor het Dikbuikarrangement met poffertjes kun je daarvoor ook een tijdstip afspreken waarop je die wilt eten.

Wil je de kota wel langer tot je beschikking hebben, kun je hem altijd ‘bijboeken’. Je reserveert dan bijvoorbeeld het feestje om 10:30 uur en met de extra tijd, is de kota dan van 10:30 tot 13:00 voor jullie. Extra kosten zijn € 25,00.

Welk programma bieden jullie voor kinderfeestjes?

De organisatie van het feestje is in jullie eigen handen, maar het zal geen probleem zijn hier een leuke invulling aan te geven. Je begint bijvoorbeeld met een rondje over de boerderij om de dieren te bekijken.

Vervolgens ga je naar de kota om cadeautjes uit te pakken, de jarige toe te zingen en taart te eten. Ook krijg je bij ieder arrangement een speurtocht die je gezellig samen kan doen. Je moet dan dieren vinden en om ze allemaal te zien moet je het hele terrein wel over.

Dan is het tijd om de te ravotten in de avontuurlijke speeltuin en als de kinderen hun energie een beetje kwijt zijn, kan je nog de speurtocht over de boerderij doen. poffertjes kinderfeestje elsenhove amstelveen

Mag ik een eigen taart meenemen?

Ja hoor, dat mag. Je kan deze gezellig in de kota opeten. Zorg wel zelf voor bordjes en bestek en laat geen rommel achter.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen (alleen een verjaardagstaart). Dat is waarschijnlijk ook niet echt nodig: de kinderen krijgen limonade, een zakje chips en een ijsje van ons. Wil je ook nog poffertjes eten, kun je het dikbuikarrangement boeken.

kinderfeestje elsenhove amstelveen kinderboerderijWat te doen bij slecht weer?

Laarsjes aan! Kinderen hebben geen probleem met een druppeltje regen, die spelen toch wel. En natuurlijk heb je altijd een plaats om droog te zitten, in de kota of in het Theehuis.

Hoe reserveer ik een kinderfeestje?

Dat is gemakkelijk: vul het formulier in en we nemen contact met je op.

kinderfeestje feestje elsenhove