HOUTEN SPEELGOED & CADEAUTJES

In het Theehuis van Elsenhove Horeca vindt u niet alleen eten en drinken, maar ook een klein assortiment houten speelgoed en cadeautjes. Het is een klein, maar wisselend aanbod.

houten speelgoed amstelveen

Houten speelgoed in Theehuis

Bij ons vind je vooral veel houten speelgoed – duurzaam en degelijk, maar vooral leuk! Van potloden met boerderijdieren tot schoentjes om te leren strikken. Van muziekdoosjes met dansende dieren tot gelukspoppetjes.

Veel van ons houten speelgoed is van Goki, een merk dat staat voor duurzaamheid. Goki produceert hoogwaardig speelgoed voor een eerlijke prijs. Kwaliteit moet wel betaalbaar blijven, vinden ze. En daar zijn wij het helemaal mee eens! Maar bovenal moet het leuk zijn. Er is van alles wat, van regenstokken tot puzzels. Maar ook houten ridders, puzzels, spelletjes, telraampjes en jacobsladders. Ook voor de allerkleinsten is er al leuk houten speelgoed.

Ons houten speelgoed op markten

pure markt houten speelgoed

En we vinden het verkopen van houten speelgoed zo leuk, dat we gaan uitbreiden. Met een groter assortiment houten speelgoed zullen we op verschillende markten en braderieën staan:

We verkopen ons speelgoed hier met voornamelijk hoge korting, mis het dus niet!

Schleich Boerderijdieren

schleich boerderijdieren paardWe zijn blij ook de boerderijdieren van Schleich te mogen verkopen. De Schleich dierfiguren zijn natuurgetrouw, op schaal en met de hand beschilderd. Ze zijn al sinds de tachtiger jaren te koop en inmiddels zijn het echte verzamelobjecten geworden. Maar nog belangrijker en leuker is dat de kinderen ermee spelen, hun eigen boerderij maken en leren hoe dieren in de natuur eruit zien

In het Theehuis verkopen we alleen de dieren die je ook op de speelboerderij tegenkomt: de Schleich boerderijdieren. Van de cavia tot de blauwe parkiet, van geitjes tot natuurlijk de ezels!