OVER ONS

elsenhove horeca speelboerderij amstelveenElsenhove Horeca runt het Theehuis – met terras – op Speelboerderij Elsenhove. U bent met uw (klein)kinderen bij ons van harte welkom om wat te eten en te drinken, een tijdschrift te lezen of gewoon even lekker te zitten.

We bieden een grotendeels fairtrade en biologisch assortiment dranken: koffie, cappuccino, thee, mineraalwater en vruchtensappen van Schulp. Maar ook voor de bekende frisdranken kunt u bij ons terecht. Voor de lekkere trek zijn er tosti’s en panini’s. En natuurlijk zijn er heel veel ijsjes, voor ieder wat wils.

Ook voor kinderfeestjes op Speelboerderij Elsenhove bent u bij ons aan het goede adres. Klik hier voor onze feestjes.

Terras bij speeltuin

Zoals de naam ‘Speelboerderij’ al doet vermoeden, is Elsenhove een combinatie van een kinderboerderij en een speeltuin. Het is niet zo maar een speeltuin, maar een grote avontuurlijke én natuurlijke speeltuin. Naast de natuurlijke speelelementen zijn er ook veel verschillende speeltoestellen en een leuke zandbak voor de allerkleinsten. Het terras van ons Theehuis grenst aan de speeltuin. Klik hier voor foto’s van de speeltuin.

Theehuis

In ons Theehuis kun je niet alleen terecht voor een hapje en een drankje, maar verkopen we ook houten speelgoed en honing van de bijen van Elsenhove.

Amstelveense honing hooikoorts