WANDELEN & FIETSEN

Elsenhove Horeca runt het Theehuis op Speelboerderij Elsenhove, gelegen in het gelijk genaamde recreatiegebied. Elsenhove is een afwisselend gebied dat een fraai beeld geeft van de natuurlijke omgeving van Amstelveen zoals die in de loop der eeuwen ontstaan is. Elsenhove biedt prima mogelijkheden om tijdens een wandel- of fietstocht heerlijk te genieten van de natuur! Wandelen en fietsen combineert u zo met een bezoek aan de prachtige boerderij, waar veel Oud-Hollandse dierenrassen te bewonderen zijn.

Klik hier voor uitgezette wandelroutes in de omgeving en hier voor fietsroutes.

Noord-Hollandpad etappe 10 en 11Ambassadeur Noord-Hollandpad

Elsenhove Horeca is ambassadeur van het Noord-Hollandpad. Elsenhove is het vertrek- of eindpunt van de etappes 10 en 11.

Fietsers Welkom!

Elsenhove Horeca mag het kwaliteitslabel Fietsers Welkom! van Nederland Fietsland voeren. Dat houdt in dat wij een fietsroutesprima plaats zijn om uw fietstocht te starten of om bij ons te rusten. Even ontspannen op het terras bij het Theehuis en ondertussen gratis de elektrische fiets opladen of de bidon vullen met water. Bij pech de band plakken of de kaart met fietsroutes nog eens bestuderen.