NOORD-HOLLANDPAD ETAPPE 10

wandelroute amstel

Elsenhove Horeca is ambassadeur van het Noord-Hollandpad, de langeafstandwandelroute (270 km) die Texel of Wieringen met het Gooi verbindt. Het grootste deel van de route voert door boerenland, langs molens, slootjes, kanalen, bos en door karakteristieke dorpjes. De 13 etappes gaan grotendeels  over onverharde paden, rustige landwegen of wandelpaden en zijn tussen de 14 en 26 km lang. Als ambassadeur van het Noord-Hollandpad kunt u bij ons een stempel halen.

Etappe 10 van het Noord-Hollandpad loopt van Halfweg naar Ouderkerk aan de Amstel en is 22 kilometer lang. Het eindpunt (of startpunt als u in de andere richting wandelt is op Speelboerderij Elsenhove. Natuurlijk zien we u graag in het Theehuis op de speelboerderij!

Klik op de kaart hiernaast en een interactieve kaart van het Noord-Hollandpad Etappe 10 komt in beeld.

De routebeschrijving vindt u ook op de website van het Noord-Hollandpad. Hier kunt u ook het gehele GPS-track van alle etappes downloaden. Meer informatie over de tiende etappe van het Noord-Hollandpad vindt u hier.

Alternatieve route tijdens het broedseizoen

Tijdens het broedseizoen (15 maart – 15 juni) zijn veel natuurgebieden gesloten en dient u te kiezen voor de alternatieve route(s). Meer informatie vindt u op de site van het Noord-Hollandpad.

wandelroute amstel

Bord op onze parkeerplaats